Geschiedenis

“Als je lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder”

Het zit al in de naam:  ‘De Pleisterplaats’. Een plek waar mensen omstreeks 1850 al neerstrijken of een tussenstop maken. Een plek om even bij te komen… Een plek waar mensen kunnen rusten en opladen, om vervolgens hun route te kunnen voortzetten. In de authentieke huiselijke sfeer van het Café-Restaurant kunnen gasten genieten van (h)eerlijke spijs en drank.

Eenvoud op zijn best.

Alle faciliteiten zijn aanwezig om op krachten te komen. Wij bieden u een ruime keuze ontbijt, lunch en dinergerechten, rust en vertier en douchemogelijkheden. Door de jaren heen zijn wij een ontmoetingsplek geworden voor vrachtwagenchauffeurs.

De Pleisterplaats zet zich dan ook volop in om haar gasten die extra service en mogelijkheid te bieden alles uit hun verblijf te halen!

Zeker als je onderweg bent is het belangrijk dat jij jezelf kan zijn in een huiselijke sfeer. Door vast te houden aan recepten uit grootmoeders tijd en de vele producten uit eigen regio, blijft de authentieke bourgondische smaak bewaard.

"As se lang genóg gewoen bliefs, waer se vanzelf bezunjer."

 

U vindt ons in het maasdorpje Kessel-Eik, gelegen aan de Napoleonsbaan. Wij zijn een uitstekend startpunt voor fiets- en wandelroutes door de bossen. U komt dan langs vele campings en bezienswaardigheden. Wij zijn centraal gelegen in de natuurlijke omgeving van Peel en Maas, op fietsafstand van alle kerkdorpjes van deze regio.

De Pleisterplaats is een plek waar mensen uit het dorp, chauffeurs, families , dagjes-en vakantiegasten zich op hun gemak voelen. Vele gasten weten al jaren de weg naar hier te vinden of plannen hun reis zo dat ze bij de Pleisterplaats elkaar ontmoeten of hun rustpauze inlassen.

Wij heten u van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Café-Restaurant De Pleisterplaats