Een familieverhaal sinds 1975
Ooit begonnen als een klein café langs de drukke Napoleonsbaan is De Pleisterplaats inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder chauffeurs en liefhebbers van gewoon, goed eten. Wij zijn dé plek voor de hele familie, waar gezelligheid en Limburgse gastvrijheid centraal staan.
Eenvoud op z’n best,
dat is De Pleisterplaats.
Wat begon als een familieproject, is inmiddels uitgegroeid tot een team van 45 enthousiaste individuen. Of je nu komt voor een heerlijke maaltijd met recepten van vroeger of voor een verfrissend drankje op ons gezellige terras – ons team zet zich volop in om jou die extra service te bieden. Dus, doe alsof je thuis bent!
Wil je ook onderdeel zijn van ons enthousiaste team? Kom werken bij De Pleisterplaats!
Vacatures
Onze kernwaarden
Vlees is onze passie
Vlees is onze trots. Door het zelf op ambachtelijke manier te bereiden, kunnen we onze eigen, unieke smaak toevoegen en ervoor zorgen dat je bij De Pleisterplaats altijd iets speciaals krijgt van hoge kwaliteit.
We werken zoveel mogelijk met lokale en regionale producten, omdat we geloven in de kracht van de streek. Door lokaal in te kopen, kunnen we niet alleen de versheid garanderen, maar ook bijdragen aan de gemeenschap.
Een hap buiten de deur moet betaalbaar zijn. Daarom streven wij ernaar om heerlijke, ambachtelijke gerechten aan te bieden voor een eerlijke prijs. Bij De Pleisterplaats krijg je goed eten zonder poespas – gewoon lekker, voor een prijs die klopt.
Speciaal voor chauffeurs
De Pleisterplaats is al jarenlang de vaste rustplek voor veel chauffeurs. Een plek om even bij te komen, te eten en te drinken en daarna weer de weg op te gaan. Hier ontmoet je elkaar, hier voel je je thuis. Geen poespas, maar gewoon lekker eten voor een goede prijs. We verrassen je graag met de heerlijke smaak van thuis. Van alle gemakken voorzien!
Ervaar de bourgondische
smaak van Limburg
Bij De Pleisterplaats geniet je van een authentieke huiselijke sfeer en de pure, bourgondische smaken van de regio. Onze keuken draait om eerlijke en eenvoudige gerechten – recepten uit grootmoeders tijd, bereid met dagverse producten van lokale leveranciers.
Ons vlees wordt met de hand gesneden, gehakt wordt zelf gemalen en alles wordt op smaak gebracht met onze eigen kruiden. Zo zorgen we voor minimale verspilling en maximale kwaliteit!
Wij zijn dé plek voor de hele familie, waar gezelligheid en Limburgse gastvrijheid centraal staan.